Puh. 020 781 5600
info@transport-savikko.fi
Online
Katso missä Savikko kulkee
Tarjouspyyntö
Pyydä tarjous

PALVELUT

Korkealuokkaisia kuljetuspalveluita Skandinaviassa & Euroopassa

Terminaalipalvelut

Savikko Terminal tarjoaa lyhyt- ja pitkäaikaista varastointipalvelua hyvien liikenneyhteyksien varrella Kempeleen terminaalissa, jossa onnistuu myös kookkaiden ja painavien tuotteiden käsittely.

RAHTILIIKENNE

Savikko Freight Service- konseptissa rahtiliikennepalvelumme ovat pääsääntöisesti teollisuuden ja kaupan tuotteiden osa- ja täyskuormaliikennettä Pohjoismaissa, Baltiassa ja satunnaisesti muualla Euroopassa. Lisäksi myös satunnaiset kappaletavara-, ADR- tai express-toimitukset kuuluvat rahtiliikenne-konseptiimme.

Rahtiliikenteessä pyrimme aina suoriin toimituksiin, jossa lähetyksen aikataulu ja reititys optimoidaan ja asiakkaalla on aina tarkka tieto kuljetuksen tilasta. Toimituksia operoidaan nykyaikaisella ja monipuolisella kalustolla. Kokeneet ja ammattitaitoiset kuljettajat huolehtivat vaativatkin lähetykset luotettavasti ja turvallisesti vastaanottajalle.

ERIKOISKULJETUKSET

Savikko Special Transport-konseptimme takaa suurikokoisten, leveiden ja pitkien toimitusten, esim. koneiden, laitteiden, ajoneuvojen ja veneiden yms. hoitamisen yksittäisistä lähetyksistä kokonaisiin projekteihin.

mien ajoneuvojen ja yhteistyöverkoston muodostamalla kalustokokonaisuudella voimme tarjota kilpailukykyisiä ja dynaamisia ratkaisuja erikoiskuljettamisen koviin vaatimuksiin ja haasteisiin kaikkialla Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Lisäksi SST-konseptiin kuuluu bulk-tuotteiden kuljetukset walking-floor ja kippaavilla konttilaiteyhdistelmillä sekä HIST-trailerit, joilla voidaan kuljettaa leveitä tuotteita hydraulisesti pystyyn nostettuna.

LÄMPÖSÄÄDELLYT KULJETUKSET

Savikko Thermo-konseptimme tuottaa korkealaatuisia lämpötilasäädeltyjä kuljetuksia. FRC-ja FNA-luokiteltu kalustomme tarjoaa kattavan ja toimivan ratkaisun elintarviketuotteiden vaativiin logistisiin kylmäketjutarpeisiin.

Yksikkömme operoivat niin tuoretta kalaa Norjasta Suomeen kuin valmiita elintarvikkeita aina Euroopan markkinoille asti.