Puh. 020 781 5600
info@transport-savikko.fi
Online
Katso missä Savikko kulkee
Tarjouspyyntö
Pyydä tarjous

Kalusto

Rahtiliikenteen yksiköt ovat pääsääntöisesti katto- ja sivuaukeavia täysperävaunu-, b-link-, vasikka- tai puoliperävaunuyhdistelmiä. Osa kalustosta on 76 tonnin kokonaispainon omaavia yksiköitä, ADR-varusteltuja ja leviäväkylkisiä yksiköitä. Kalusto täyttää viimeisimmät ympäristövaatimukset ja yksilöiden teknologia mahdollistaa päästöjen minimoisen ja ympäristöystävällisyyden.

Joustava kuljetuskalusto

Kaikki yksikkömme on varustettu vaarallisten aineiden kuljetuksista annettujen vaatimusten mukaisesti.  Erikoiskuljetusten aikana yhdistelmien sivut, ja katot aukeavat, takaa aukeavat yläpalkit, kyljet leviävät. Käytämme noin 50 omaa ja 90 yrityksen lukuun ajavaa yksikköä. Kalustoomme kuuluu myös erikoiskuljetusyksiköt pitkien, leveiden, painavien ja korkeiden kappaleiden kuljetuksiin.

Ammattitaitoiset kuljettajat

Kuljettajilla on vaadittava koulutus ja VAK-kortit. Kuljettajat saavat koulutusta taloudelliseen ajotapaan vähintään kolmen vuoden välein. Ajotapoja ja kulutusta tarkkaillaan yksiköiden ajotietokoneilla. Tyhjänä ajoa pyritään minimoimaan tehokkaalla kuljetustenohjausjärjestelmä. Rengasmelua pienennetään oikeantyyppisellä rengasvalinnalla.

Ympäristöystävällisyys


Noudatamme EU:n lainsäädäntöä koskien ympäristön suojelemista. Alan ammattilaisina olemme toteuttaneet tavarankuljetusten energiatehokkuussopimuksessa mainittuja toimenpiteitä jo ennen sopimuksen olemassaoloa. Tarkkailemme energiatehokkuuttamme Emistra -järjestelmässä, ja vuodesta 2008 saakka tavoitteenamme on vähentää päästöjä vähintään 1% vuodessa.