piha

Palvelut

Korkealuokkaisia kuljetuspalveluita Skandinaviassa

Transport Savikko Yhtiöt Oy:n painopistealue on liikennöinti Pohjoismaissa. Toimimme myös Baltian maissa ja muualla Euroopassa. Tuotamme luotettavia, kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä kuljetus- ja logistiikkapalveluja. Kuljetustehtävät voidaan jakaa vienti- ja tuontikuljetuksiin, kotimaankuljetuksiin sekä Ruotsissa ja Norjassa tapahtuvaan capotage-liikennöintiin joista muodostuu toiminnallinen kokonaisuus. Toiminnan hallinta perustuu keskitettyyn kuljetussuunniteluun ja johtamiseen Kempeleessä, jossa toimisto- ja terminaalitilat sijaitsevat. Yksiköiden hallinnassa käytämme nykyaikaista teknologiaa. Palvelukokonaisuuteen kuuluu rahtiliikenne kapelli-, cardin-, kaappi-, avo- sekä erikoiskuljetusyksiköillä. Palvelutarjontaan kuuluu myös lämpötilasäädellyt kuljetukset FRC ja FNA yksiköillä.

Nopea reagointikyky ja joustavuus

Nopealiikkeisyys ja reagointikyky markkinoilla tapahtuviin muutoksiin luo logistiikkasektorilla toimivalle yritykselle verratonta kilpailuetua. Yhden yksikön tai koko järjestelmän kyvykkyys nopeatempoisiin muutoksiin asettaa kuljetussuunnittelulle kovia haasteita. Nykyteknologia ja hyviin yhteistyöverkostoihin kuuluminen auttavat kustannusrakenteen hallitsemisessa.

Innovatiivinen ajattelu

Reaaliaikaiset yksiköiden paikantamis- ja seurantajärjestelmät mahdollistavat nopeat ratkaisut. Organisaation ja järjestelmän pidämme riittävän kevyenä – moniosaaminen ja sisäisen markkinoinnin periaatteiden soveltaminen käytäntöön on vahvuutemme. Jokainen työntekijä, niin kuljetussuunnittelija kuin kuljettajakin, on ”myyntimies”. Lean-ajattelu ja sen soveltaminen toimintaamme on jokapäiväistä työtämme.

Palvelukonseptit

 Rahtiliikenne

Savikko Freight Service- konseptissa rahtiliikennepalvelumme ovat pääsääntöisesti teollisuuden ja kaupan tuotteiden osa- ja täyskuormaliikennettä Pohjoismaissa, Baltiassa ja satunnaisesti muualla Euroopassa. Lisäksi myös satunnaiset kappaletavara-, ADR- tai express-toimitukset kuuluvat rahtiliikenne-konseptiimme. Rahtiliikenteessä pyrimme aina suoriin toimituksiin, jossa lähetyksen aikataulu ja reititys optimoidaan ja asiakkaalla on aina tarkka tieto kuljetuksen tilasta. Toimituksia operoidaan nykyaikaisella ja monipuolisella kalustolla. Kokeneet ja ammattitaitoiset kuljettajat huolehtivat vaativatkin lähetykset luotettavasti ja turvallisesti vastaanottajalle.

 Erikoiskuljetukset

Savikko Special Transport-konseptimme takaa suurikokoisten, leveiden ja pitkien toimitusten, esim. koneiden, laitteiden, ajoneuvojen ja veneiden yms. hoitamisen yksittäisistä lähetyksistä kokonaisiin projekteihin. Omien ajoneuvojen ja yhteistyöverkoston muodostamalla kalustokokonaisuudella voimme tarjota kilpailukykyisiä ja dynaamisia ratkaisuja erikoiskuljettamisen koviin vaatimuksiin ja haasteisiin kaikkialla Pohjoismaissa ja Baltiassa. Lisäksi SST-konseptiin kuuluu bulk-tuotteiden kuljetukset walking-floor ja kippaavilla konttilaiteyhdistelmillä sekä HIST-trailerit, joilla voidaan kuljettaa leveitä tuotteita hydraulisesti pystyyn nostettuna.

 

 Lämpötilasäädellyt kuljetukset

Savikko Thermo-konseptimme tuottaa korkealaatuisia lämpötilasäädeltyjä kuljetuksia. FRC-ja FNA-luokiteltu kalustomme tarjoaa kattavan ja toimivan ratkaisun elintarviketuotteiden vaativiin logistisiin kylmäketjutarpeisiin. Yksikkömme operoivat niin tuoretta kalaa Norjasta Suomeen kuin valmiita elintarvikkeita aina Euroopan markkinoille asti.

 Terminaalipalvelut

Savikko Terminal tarjoaa lyhyt- ja pitkäaikaista varastointipalvelua hyvien liikenneyhteyksien varrella Kempeleen terminaalissa, jossa onnistuu myös kookkaiden ja painavien tuotteiden käsittely.

 Koulutuspalvelut

Savikko Training, ammattiliikenteen jatkokoulutuskeskus, tarjoaa laadukasta  ja asiantuntevaa Trafi-koulutuspalvelua kuljetusalan tarpeisiin mm. direktiivikoulutusten muodossa. Palveluihin kuuluu; Trafi-ilmotukset ja -todistukset, työntekijöiden ammatillisin osaamisen nostaminen, räätälöidyt ja käytännön läheiset koulutusratkaisut. Voit osallistua valmiille kursseille tai pyytää tarjousta niin räätälöimme tarpeidesi mukaisen koulutuksen.

Top